Resultaten voor belgocatering


belgocatering
Belgocatering HLN.
Award zoekt ondernemers. Bartel Dewulf van Belgocatering wint Ondernemersaward. Aalst Bartel Dewulf van Belgocatering mocht in Kaai 17 in Aalst de Ondernemersaward 2015 in ontvangst nemen. Deze award wordt jaarlijks door de HoGent en. Aalst De genomineerden voor de Aalsterse Ondernemersaward van dit jaar zijn bekend.
Boxsprings
Belgocatering krijgt award voor betaaltechnologie Aalst Het Nieuwsblad.
Door die manier van betalen te promoten, slaan we twee vliegen in één klap: hoe minder cash we in de kassas hebben, hoe groter de veiligheid, zegt Carmen Swinnen, chief hospitality consultant bij Belgocatering. Het partnerschap met Keyware voor de verwerking van elektronische betalingen is bij Belgocatering een doordachte keuze, de terminals werken vlot en ook de service is uitstekend.
live band
Belgocatering kookt twee miljoen maaltijden in 27 bedrijfskeukens BRUZZ.
Belgocatering werkt met 250 man voor drie sectoren: er is eventcatering recepties en diners voor vijfhonderd tot vijfduizend man en sportcatering voor Club Brugge, Cercle Brugge, Basket Aalst, de Gentse Wielerzesdaagse, die elk voor tien procent van de omzet zorgen.
auto verzekeren
Belgocatering Nv Aalst 9300 Aalst, Wijngaardveld 16, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0461784435. Kompass Professionnel.
Adresses de: Belgocatering NV. Informations entreprise Belgocatering NV. Votre partenaire de la restauration d'entreprise, événements et sports. Année de création. Nummer van de vestigingseenheid. Nature de l'établissement.' 32 53 60 66 20. Site web en option, inscrivez-vous. Chiffres clés Belgocatering NV.
Belgocatering, a chef's' taste Homepagina.
We geloven dat een korte keten tussen landbouwer en consument garant staat voor een gezonde voeding. Ook KBC doet dat en vertrouwt in die geest de bedrijfscatering op zijn hoofdzetels in Leuven en Mechelen toe aan Belgocatering. 2 mei 2018.

Contacteer ons