Meer resultaten voor belgocatering


belgocatering
Belgocatering Nv Aalst 9300 Aalst, Wijngaardveld 16, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0461784435. Kompass Professionnel.
Oost-Vlaanderen Aalst Aalst Belgocatering NV. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.
matras
Belgocatering krijgt award voor betaaltechnologie Aalst Het Nieuwsblad.
Door die manier van betalen te promoten, slaan we twee vliegen in één klap: hoe minder cash we in de kassas hebben, hoe groter de veiligheid, zegt Carmen Swinnen, chief hospitality consultant bij Belgocatering. Het partnerschap met Keyware voor de verwerking van elektronische betalingen is bij Belgocatering een doordachte keuze, de terminals werken vlot en ook de service is uitstekend.
lening
Belgocatering krijgt award voor betaaltechnologie Vilvoorde Regio HLN.
Belgocatering krijgt de award voor de manier waarop het de klanten van haar restaurants gemakkelijk maakt om cashloos te betalen. Carmen Swinnen, chief hospitality consultant bij Belgocatering, nam de award in ontvangst uit handen van Joris Maes, CCO van Keyware.
fifa ranking voetbal
BelgoCatering HLN.
Bartel Dewulf van Belgocatering wint Ondernemersaward. Aalst Bartel Dewulf van Belgocatering mocht in Kaai 17 in Aalst de Ondernemersaward 2015 in ontvangst nemen. Deze award wordt jaarlijks door de HoGent en. Aalst De genomineerden voor de Aalsterse Ondernemersaward van dit jaar zijn bekend.
Belgocatering, a chef's' taste Homepagina.
Een strenge bewaking van de kwaliteit van de ingrediënten en een onberispelijke bereiding en bediening zijn essentieel. Die vindt u in de unieke food en hospitality services van Belgocatering. Een heerlijke kop koffie, een gezond tussendoortje en een lekkere lunch met collega's' of zakenrelaties: u put er de kracht uit om er te blijven voor gaan.

Contacteer ons