Resultaten voor duurzame ideeën


duurzame ideeën
De meest innovatieve en duurzame ideeën van Nederland.
op social media. Dit zijn de meest innovatieve en duurzame ideeën van Nederland 2017. 16-11-2017 0940: Door: Rianne Lachmeijer. Een wereld zonder slaapproblemen, apparaten die een papieren kassabon door een digitale vervangen en inzicht in de opbrengst van zonnepanelen. Dat beloven de winnaars van de ASN Wereldprijs.
ING
Waarom Hartenboer een uniek concept rond duurzame voeding is Voedselteams Lekker eten van dichtbij.
Bruis je misschien zelf van de creativiteit en wil je deze inzetten voor onze beweging? Hier kan je verschillende vrijwilligersfuncties terugvinden. Goede, duurzame ideeën en feedback kan je steeds achterlaten op onze facebookpagina. Samen maken we een duurzame wereld, met een positieve keuze voor lekker eten van dichtbij!
seo google
Duurzame ideeen Duurzaam MBO.
2 Investeer in je omgeving Ontwikkel en omarm nieuwe duurzame technologieën innovaties. Wanneer men niet zelf met innovatieve duurzame oplossingen komt, koop je bij die bedrijven die als eersten die slimme duurzame oplossingen van anderen toepassen binnen hun bedrijf. 3 Schadelijke chemicaliën?
seo search engine
Bekijk alle ideen 2016 Duurzame Dinsdag.
Terugblik Duurzame Dinsdag Historie ideen Bekijk alle ideen 2017 Bekijk alle ideen 2016 Bekijk alle ideen 2015 Bekijk alle ideen 2014 Bekijk alle ideen 2013 Bekijk alle ideen 2012 Historie Duurzame Troonredes Historie Duurzame Lintjes Winnaars Hoe is het nu met? Analyses initiatieven Ideeën 2016.
Inspiratiedag voor een groene duurzame school Velt.
Knelpunten waar niet meteen pasklare oplossingen voor bestaan maar waar we wel rekening mee moeten houden wanneer we scholen, leerkrachten en ouders proberen warm te maken. Het komende jaar werken we in elk geval een aantal ideeën verder uit met onze kersverse ambassadeurs!
Steenpapier 5 andere duurzame ideeën voor je events Frankwatching.
Ook hier kun je voor duurzamere oplossingen kiezen. Bijvoorbeeld tasjes van gerecycled materiaal, papieren o nee, steenpapieren tasjes in plaats van plastic of producten die duurzaam geproduceerd zijn. Steeds meer producten en bedrijven spelen in op duurzaamheid. Meer duurzame ideeën voor events?
Eenvoudige tips voor meer duurzaamheid op de werkvloer Voka.
Al is dit als werknemer soms gemakkelijker gezegd dan gedaan, want niet iedereen woont op fietsafstand, vlakbij een goede treinverbinding, of je moet nog die ene boodschap doen na het werk Probeer in dat geval meer duurzame kilometers op kantoor af te leggen.
Aan de slag met duurzame ideeën tijdens het eFFect Festival.
U bevindt zich hier: home actueel nieuwsarchief Aan de slag met duurzame ideeën tijdens het eFFect Festival. Aan de slag met duurzame ideeën tijdens het eFFect Festival. Steeds meer mensen nemen zelf het initiatief om hun omgeving leefbaarder, groener en duurzamer te maken.
5 top-ideeën voor 2017. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
Bron: National Geographic. Hier alvast 5 bijzonder duurzame ideeën waar we in 2017 meer van zullen horen. Vliegende taxis in Parijs. In het voorjaar van 2017 zullen er in Parijs test gedaan worden met vliegende taxis, de Sea Bubbles. Ja, je hoort het goed; de tijd van vliegende autos is bijna aangebroken.
Tips voor duurzame evenementen: ideeën en inspiratie OVAM.
Hiermee kunt u uw organisatie en partners of leveranciers profileren, hierover communiceren en sponsoring zoeken. Kunt u niet investeren in alle domeinen van een duurzame aanpak, kies voor voor één of een paar goed meetbare elementen voor je bezoekers, leveranciers of medewerkers.
10-10 De Dag van de Duurzaamheid Een initiatief van Urgenda.
Organiseer een open dag langs duurzame bedrijven of projecten. Stap over op groene stroom, energiezuinig verlichting, gescheiden afvalinzameling of biologisch voedsel in de kantine. Drink EKO Fair Trade koffie met collegas en wissel ideeën uit om je werkplek duurzamer te maken.
Duurzame ideeën voor scholen voor de Stimuleringsprijsvraag De groene kapstok.
Contact Zoeken Schoolomgeving Terug. Duurzame ideeën voor scholen voor de Stimuleringsprijsvraag. Hieronder staan voorbeelden van duurzame mogelijkheden die scholen hebben gebruikt of toe zouden kunnen passen. Energie uit de zon. Toelichting: Wat is de urgentie van het opwekken van duurzame energie en de gevolgen van de klimaatsverandering?

Contacteer ons