Zoeken naar ideeën voor groepsactiviteiten


ideeën voor groepsactiviteiten
Groepsactiviteiten organiseren? Leuke ideeën voor groepsactiviteiten in de winter! Fitt-Outdoor Teambuilding Groepsuitjes.
Zowel indoor als outdoor diverse mogelijkheden voor groepsactiviteiten in de winter! Heerlijk naar buiten in winterse sferen of binnen actief bij de warmte van de open haard. Mogelijk bij diverse sfeervolle horecagelegenheden in Vught, Haaren, Drunen, Tilburg, Kaatsheuvel, Helvoirt, Loon op Zand of uw eigen locatie.
veloelectriquefrance.fr
Tips en ideeën Groepsuitje.
Wij ontvangen u in het centrum van uw stad naar keuze voor een korte briefing voor onze expeditie de Luis in de Pels. In teams van 5 personen gaat u op pad door de stad aan de hand van een door ons bepaalde route.
ppc
De leukste teambuilding activiteiten.
Lees meer over dit bedrijfsuitje. Landelijke groepsactiviteiten in de Voerstreek. Hombourgeois: salon op het domein van de Molen van Medael is een ideale vergaderlocatie voor vergaderingen, seminars, cursussen, trainingen en teambuilding activiteiten. In alle rust vergaderen met elkaar in een natuurlijke inspirerende omgeving.
Sea
Tips en ideeën Vriendenuitje.
De workshop zakendoen met ballen is een verrassende korte onderbreking van een lange, vergadering van ongeveer 1 uur, uit te breiden met meerdere circusdisciplines, zoals borden draaien, draadlopen en nog veel meer. Ook leuk voor een gezellig familiedagje of vriendenuitje, is mogelijk op iedere locatie in Nederland.
Tips en ideeën Familiedag.
Voor wie zomaar even weg denkt te fietsen op een mountainbike, doet er verstandig aan om eerst wat ervaring op te doen via onze Mountainbike clinics in Amersfoort. Met een niveau voor beginners en voor gevorderden leren we jullie de fijnste kneepjes van het mountainbiken.
Leuke en originele groepsactiviteiten voor kleine en grote groepen.
Ideeën voor groepsactiviteiten. Voorpagina / Ideeën voor groepsactiviteiten. De leukste groepsactiviteiten in Drenthe. Op zoek naar ideeën voor een groepsactiviteit in Drenthe? Bij het Drents kwartiertje vinden jullie een ruim en gevarieerd aanbod van leuke en originele groepsactiviteiten! Wij hebben alvast een aantal groeps activiteiten voor jullie op een rijtje gezet; van actief, tot creatief of culinair.
6 originele ideeën voor je volgende teambuilding Vacature.com.
Vind jouw job Plaats je cv. TERUG NAAR OVERZICHT 6 originele ideeën voor je volgende teambuilding. Van een survivaltocht over een paintballshooting tot een dagje kajakken op de Lesse: wie zijn teambuilding graag wat orgineler wil, vindt hier alvast 6 leuke ideeën.
Voor elke gelegenheid een activiteit in België! 1001activiteiten.be.
Vind hier de leukste tips en ideeën voor een geslaagde bedrijfsuitstap! Bekijk de Bedrijfsuitstappen! Maak van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag! Ideeën voor zowel vrouwen als voor mannen. Bekijk de vrijgezellenfeesten! Ga je elk jaar met de familie op stap?

Contacteer ons